<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2188356514082292105\x26blogName\x3dhate+me+until+you+love+it+fuckers!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://hatemeuntilyouloveit.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hatemeuntilyouloveit.blogspot.com/\x26vt\x3d-1712554855531260179', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

.Saturday, May 8, 2010 Y
monthsary


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLO JALAMA JALAMA :D HM HERE! update update, nyeh.

sorry for the late updatin! kinda busy menahap luan baaaaaaaaah! biar buruk seburuknya inda beupdate, ciol. :D SAMAAAAAAAAAAAAA JUA BAH STORY KU, heishhhhhhhh! sasak kali kamu kan? elek sha. awal ku bangun harine takot si dangan a.k.a si kadok datang keraja sudah! iakan meliat wah ne misti ADA NYA BILA NYA MELIAT BLOG, adakan? cium dulu gambar me :p NOW!!!!!!! bah story di malam bebunge cemani,


aku monthsary juga tu, misti ku bejumpa si boyfriend tersayang! every 7th misti waa... kan kan? aher ia datang semalam :( pasal ia tetidor wa... di miskol miskol beribu kali alum juga bangun! sabar sajakuuu, nada suwit di malam... hoho! NEXT MONTH LAGI SAYANG AH!!!!! awal awal wa datang atu. back story di malam, ia bawa choki choki sekotak for aku.. YAAAAAAAAAAHOOOOOOOOO!! :) cerita cerita lah kami, katawa katawa. KAMI BAHAGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SANGAT SANGAT KALI AH. ngam banar! :p 2 jam ganya? boringgg, duh! NADA CUKUP WA DOK! rindu wa lakattttttttttttttttt!!!!! but somehow, HAPPY 5TH MONTHSARY TO US.. indaku sabar menunggu 7th januray 2011 ni, kata the boyfriend ia janji kan gunting rambot nya. WHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! capat capat tah tahun dapan eh!! LAJU TAH WAH TAUN DAPAN. *antakantak! hahaha.


Funny,Funny,Happy,Happy,Mother's Day,Mother's Day,Mom,Mom,Mommy,Mommy,CatsPJamas,CatsPJamas

HAPPPPPPPPPPPPY MOTHER DAY!!! I LOVE YOU, MOM(s) KU SO MUUUUUUUUUUUUUUUCHH!


till here saja okay, nanti update lagi.





i love masyhadi masli. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

stopped --
6:48 PM




.Friday, May 7, 2010 Y
boyfriend

hiiiiiiiiiii readers, the boyfiee here..

saiankkkkkkkkk~ HAPPY 5TH MONTHSARY TO US!!!!! semalam you called me i answered kaaaan? HAHA apakan. saiank, sayang happy waa sama saiank dmalam,siuk eh tane becall tu, ganya awal awal dah kalat gigi eh salah, kalat mata. HAHAHA!! ato wa, ''SAIANK MAU AMA SAYANG AJA WAA'' nya saiank di malam.. kiotttttttttt waa saiank cakap cemato dmalam ah,SUWITTTTTTTT!!! ;)

banyak eh yang suwit suwitttttt di malam tu, balum lagiiiiiiii jumpa,lage tia SUWITTTTTT HANTAAPPPP!!! kan saiank ku? ;) saiankkkkk... karang malam tane jumpa kan??? inda sabar eh kan jumpa saiank, sayang RINDUUUU MEMBARI MATI UDAH NEEE!!! hahaha barijap tu eh ;p tonight tane jumpa ah??? MESTI JUMPA TUU!!! sayang RINDU saiank waa ne!!!

yang banarnya sayang ne sakit waa ;(( inda saiank kasian kah? HAHAHA CAMAPAAA!!! okay lah, singgan sini saja dulu sayang buat, can't wait for tonight!

saiank, sayang SAYANGGGGGGGGG saiank SANGAT SANGAT!!! CINTA MATI UDAH WAA AMA SAIANK!!! MAU AMA SAIANK TILL FOREVER!! FOREVER LOVE!! I LOVE YOU SO MUCH SAIANK KU DEEYA ;) btw, HAPPY 5TH MONTHSARY SAIANK KU!!!




DEEYA, I LOVE <3 <3 <3 <3 <3 <3

stopped --
2:17 PM




.Sunday, April 25, 2010 Y
HAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPY BIRTHDAY TO MY BROTHER, MD SYUAIB BIN MUHAMADDUN.









I LOVE YAAAAAAAA, BRAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

stopped --
1:23 AM




.Thursday, April 15, 2010 Y













jalan jaaaaaaaalan with my Mr choki choki. :D












hnh, forever love! :)

stopped --
9:27 PM




.Wednesday, April 14, 2010 Y
updaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaate update! :D

hello readers, lalah banar banar harine!! tadi pagi bangun pukul around 5ish! selalu 10. inda buleh jadi ni. :p pasal lastnight, aku check in di hospital with qilah m bahh. jaditah di hospital sajaaa.. macam rizqun kali ah. hahaha. pasal my grandma sakit. :( tambah blood.. macam macam keraja kami di sana. turun naik kantin.. makan makan makan!! around 10ish, aku suruh my masy datang bawa baju for aku. nyeh! ia ato mau mau saja tu, bini li ah katanya.. :D i know he love me so muchhh! kan sayang? (: di mana ada deeya, di situ ada masy! itulah kami.. awo andang kami suwittttt, elek sha kau ah.. sasak kali kau eh! HAHAHA.

batah jua lah kami becinta cinta an ato dari pukul 10ish until 1.. jalan jalan ja kami cam orang tuyu tuyu an di hospital ah, kami inda pulang tuyu ahhhhh.. haha. boring bah duduk aja ato. aher aher ato baru tah happy happy! pukul 1 barutah masuk semula ke dalam. sayangku antar aku sampai ke dalam time balik. ia suwwwwwwwwwwwwwwitt di malam, ayy! awal awal ja inda pasal ada ramai urang, respect bah. cam boeee :D bah til here..

stopped --
12:50 AM




.Sunday, April 11, 2010 Y
hi earthliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiings! :D


my boyfriend update my blog hari atooooooo, thankyou darlingg ah! now my turn pulang lagi update! ngeh. siuk tidor ne, sajukkk! :p tadi raining ahhhhh, kcw waah! heshh. tadi jumpa the boyfriend tapi sekejap saja, huh! pasal ada sebab tertentu. aku maseh rindu ia bhh, boe ni cemani ah.. kuat wah rindu kepadanya! :/ ohmagad! i need youuuuuuuuuu, my hadi.. jumpa sekejap jadi tah, inda batah. syukur sodah ku dapat liat mukanya, hug and kiss ia :p hahah. masa jumpa ato tadi, my boyfriend givemeh froggy and spongebob pencil case tadi, awwwww.. you're so suwittttttt! KIOTTTTTTTTTTTT berabis_______________. i adore! tapi an, ia tadi macam inda suwitttttt wah tampat akoo, LA LA LA.. elek sha ku, inda ulah wah jua.. hahaha. nanti ya bawa bekalae :p

darlingku inda bagi soya bean nya tadi banyak banyak! jahat wah ia. :D KARITTTTTTTTTTT! sekajap saja ku minum soya bean nya.. HESH! tapi baik jua sampat tadi , kan sayang?!! hahaha. ani aku online with him, siuk cerita kami. macam apa! HAPPY LAH HARINEEE sipun bekalaie tadi tangahari.. pasal ia setaie! hahah, TAPI kami always suwitttttt kali ah! ada urang jelous ni aku tao, payah niiii payah! HAHAHA! bah jangan jelous ah! :p bah until here saja dulu, the boyfriend kan tidor! SO, akupun tidor jualah.. karang ucapnya ku behapa behapa. HAHA! next time lagi ayyyyyyyyy! tunggu saja..

stopped --
10:22 AM




.Thursday, April 8, 2010 Y
ehemehem, naaaaah the boyfiee update lage (:

siuk eh tadi, it was FUUUUUUUUUUUUUUUUUN!!!!!! kami jumpa tadi on our MONTHSARY!!!!! awalawal jumpa mesti tu palok palok dulu. lapasatuuu cium lips, then cakap 'I MISS YOU SO MUCH!!!!!!!!!!' mesti tu miatu, kaaaaaaaaaaaan saiank? ;)

after atuuu an, we dudukduduk lah ceritacerita, my deeya suka dangar cerita ku kali ah. aku suka tu ceritakan pasal sapasapa saja janji ada kan di cerita kan HAHAHA! sipun tah saiank ku cakap 'awu awu, balikbalik sayang ane'' tapi siuk kali ah ceritacerita daripada diam diam wa macam urang TUYUUUUUUU!!!!!!! haha.

sooooooo move to our story tadi, aku cerita pasal aku kana marah uleh udaku, WTFFFFFFFFFFFFFF!! Aku wa yang inda sasak arah udaku. kalaukan di ikut kan hati, antah inda beusul tu muanya ah. rambotnya krebo jadi stret tu uleh ku HAHAHA!!!!!!! cemana tu ah mun rambotnya stret ulehku tebayang kamu tuuuu? HAHAHA!! kalikan my saiank asked me to do sumting yg suwittt lah, tapi i said to her ' after we go bawah brutah tane bsuwitt ah!?'' so kami kebwah la swimming kami tadiiiiiiii, siuk lah tapi inda batah. akukan ajar deeya swimming backward, tapi ia inda mau. inda ya pandai katanya. sooooooo biarkan la saja, nantinanti mau ia tu eh HAHAHA!! caming eh aku ane!!!!!!!!!! haha.

after kame baranang, waaaaaa macam loaded ja bunyi nya ada swimmingpool tmpt kami bejumpa ane* hahaha. kami naik atas brehat, sambung lagi becerita. siuk kali ah ceritacerita ne, inda dapat tedengar bunyi kerita sport lge tu, lau tedangar kompom ia ckp 'turbo tu sayang ah'' mesti ada tu haha ;)

tapi yang paling suwitttttttt my deeya cakap cane 'sayang ckap kalau ada bintang manada ujan ne' with her cute voice. i love the way she said that words, cute waaaaaaaaaaaa!! and and 10 minutes to 12 kame besuwittttttttt wa, palokpalok, kissed each other then ckap la yg suwitt like 'saiank,sayang saaayanggggg saiank sangat sangat !! sayang cinta saiank mcm ada nya bulan sma bintang'' suwittttttt kali ah kami (: cali lah part ane, banyak kami katawa katawa HAHAHA!! kali pukul 12 tia, 8th april tia nah hehe. after we palok palok, saiank ku mau soya bean, naman katanya HAHAHA!! pastu swimming tia kami lage, mesti sikut kipak mcm baby li ah,kadangkadang barat ia ane, kadang ringan haha. tapi saiank ku kurus li ah, kan saiank ;) after swimming puaspuas naik lah brehat dulu before aku kan ba lik,mesti tu cium pipi, forehead, main main idung and cium kanakkanaknya kami hahaha. palok dulu tu kuat kuat barutah balik, wajib cium tangan jua!!!!!

nah, kali aku kan balik ne mesti lambai tangan ;) time kan balik ada urg angkati tngn nya, aku pun angkat tangan la jua, respect nya urang HAHAHA MEHER! ;p ketaku lagi aged lampung nya aisehhhhhhhh lagi meher hahaha. on my way balik mesti missed call my saiank suruh unlain tu,mesti tu cato. kali ia unlain udah, nya 'karang jgn lupa buat arh blog ah?'' nah, ane ku buat dah ne,tgu kn msg ia lage suruh bca hehe.

so singgan sini la saja ku buat,tunggu lage the boyfiee update ah. to readers, jangan jelez eh kami andang suwitttt li ah ;) okay then bubye.

I LOVE YOU SO MUCH SAIANK !!!!!!!!!!!!!!!!!! the boyfieeee MASYHADI MASLI.









kami suwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!

stopped --
1:34 AM






www.hatemeuntilyouloveit.Blogspot.Com

introduction
■I'm hadeeza Muhamaddun, and seventeen years of ages.
■20th july is my suicide date.
■I'm simple on any way.
■I am my own heroine, i can't be others.
■so don't jugde me with your fucking bad words idiot!! ■and i love my boyfriend, masyhadi masli. :)

hoping :)
  • NEW LAPPY!
  • nikon.
  • mini cooper! :p
  • iphone, i want i want!!
  • barang SPONGEBOB!!
  • youre link, link me back! :D
    - nad13!
    - qella Ar.
    - Qloves collection.
    - beglamourshop.
    - dania azra.

    talk to me, bitch! Y

    cbox recommended .

    past is past!
    July 2009
    October 2009
    January 2010
    February 2010
    March 2010
    April 2010
    May 2010

    i love music!


    MusicPlaylist
    Music Playlist at MixPod.com

    Viewed :) -

    credits.

    Designer : SUPERMAN'sWIFE
    Picture : XOXO
    Icons : XOXO
    Cursor : MySpaceCursor
    ** Don't Ever Remove the Credits.